15 februarie – Ziua Asistentelor de Operație

15.02.19

La 15 februarie se marchează sărbătoarea profesională a asistentelor de operație. În prezent în cadrul Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, profesează 60 asistente de operație.

Vă invităm să o cunoașteți pe dna Ecaterina Popa, cea care de 40 de ani este asistentă de operație în cadrul Spitalului Clinic Republican "Timofei Moșneaga".

Dna Stela Munteanu, asistentă de operație în cadrul Spitalului Clinic Republican "Timofei Moșneaga" povestește despre responsabilitatea pe care trebuie să o conștientizeze o asistentă de operație.

Dna Elena Rusu, asistentă de operație în cadrul Spitalului Clinic Republican "Timofei Moșneaga" vorbește despre calitățile care trebuie să le posede o asistentă de operație.

Și dna Valeria Stegărescu activează în calitate de asistentă de operație în cadrul Spitalului Clinic Republican "Timofei Moșneaga". Este abia la început și susține că îi place enorm de mult ceea ce face.

De ziua voastră profesională, scumpe asistente de operație, noi vă felicităm din toată inima. Vă dorim succese profesionale, fericire și căldură, prieteni și colegi de încredere!