A plecat spre Ceruri marele actor Mihai Volontir

15.09.15

Cu mare durere și regret, administrația IMSP Spitalul Clinic Republican anunță că la 15 septembrie curent, ora 24.40, s-a stins din viață marele actor Mihai Volontir. A fost internat în secția Terapie Intensivă a SCR la 24 iulie 2015, confruntîndu-se cu o maladie ce l-a chinuit mai mulți ani.

Este o pierdere incomensurabilă pentru întreaga țară, or, fiind un talent desăvîrșit, un mare om de artă și un patriot al neamului său, a atribuit noi valori culturii din Republica Moldova.  

Întreg colectivul instituției aduce condoleanțe familiei și tuturor celor care au avut marea onoare de a-l cunoaște pe cel, inima căruia a bătut în unison cu suflul unei națiuni. Cu siguranță, Raiul își va deschide brațele pentru cel ce a fost și va rămîne peste timpuri marele Mihai Volontir. Să-L odihnească Dumnezeu în pacea Lui luminoasă!

 

Toți doritorii de a-și lua rămas bun de la regretatul maestru, pot să meargă din 16 septembrie la Biserica Sfînta Teodora de la Sihla, iar joi, 17 septembrie, începînd cu ora 10, funeraliile vor continua la Palatul Național, de unde, în aceeași zi, va fi condus în ultimul său drum spre Cimitirul Central (Armenesc).