Cadouri şi surprize pentru pacienții și angajații SCR!

23.12.16

Sărbătorile de iarnă sunt cele mai aşteptate atât de copii, cât şi de maturi. Acest anotimp aduce surprize şi bucurii cu sine. Magia Crăciunului şi Revelionului s-a simţit şi în IMSP Spitalul Clinic Republican.

Urările de bine şi cântecele au răsunat pentru colectivul instituţiei în cadrul unui concert extraordinar de Colinde. Acesta a fost susţinut de ansamblul etnofolcloric „Crenguţa de iederă” al Universităţii de Stat din Moldova împreună cu coordonatorul artistic Maria Iliuţ. Artiştii au creat o adevărată sărbătoare la SCR şi au urat ca noul an să aducă tuturor belşug şi sănătate.

Surprizele însă nu s-au terminat aici. Atmosfera feerică de basm a fost completată de o veste minunată pentru colaboratorii spitalului. Directorul Anatol Ciubotaru i-a felicitat cu ajunul sărbătorilor şi a anunţat că la iniţiativa administraţiei SCR cu susţinerea Ministerului Sănătăţii, absolut toţi angajaţii instituţiei vor beneficia de primă de un salariu. Lucrătorii au rămas profund mulţumiţi de acest fapt.

„Acest premiu este foarte binevenit. Cu atât mai mult că în ajunul sărbătorilor sunt foarte multe cheltuieli. De exemplu pentru masa de Revelion, pentru cadouri. Suntem foarte mulţumiţi” a declarat chirurgul vascular Sorin Barat.

Plăcut surprinse au fost şi asistentele medicale din SCR. „Domnul director, Anatol Ciubotaru ne-a făcut o surpriză frumoasă. Îi mulţumim administraţiei şi doamnei ministru, Ruxanda Glavan că a majorat salariile doctorilor în acest an ca într-un final  să avem şi premiu de Revelion” a menţionat Aurica Oborocea, asistentă medicală în Secţia Chirurgia malformaţiilor cardiace congenitale.

„Suntem foarte bucuroase şi mulţumite. Am lucrat din greu un an întreg şi acum la sfârşitul acestuia ne vedem roadele. E foarte bine” a adăugat doamna Tamara, soră economă din Secţia Artrologie.

 

Totodată şi conducerea organizaţiei ARENSIA a oferit un cadou pentru IMSP SCR şi anume - 100. 000 de lei. Administraţia spitalului a decis să procure cu aceşti bani televizoare, ce vor fi instalate în secţiile şi holurile instituţiei. Astfel pacienţii internaţi vor avea acces la informare şi relaxare.

Magia iernii a cuprins şi copilaşii din Secţia Chirurgia malformaţiilor cardiace congenitale. Moş Crăciun a felicitat micuţii internaţi aici cu Crăciunul şi Revelionul ce se apropie. Ei au primit în dar jucării de pluş şi au ascultat poezii şi urări de bine din partea lui Moş Crăciun.

  

În acest context, conducerea IMSP SCR doreşte tuturor sărbători fericite, sănătate, pe cei dragi alături şi multă fericire.