Felicitări de Ziua Internațională a Asistentelor Medicale

11.05.18

Ziua internațională a asistenților medicali este marcată anual la 12 mai. Ei sunt acei oameni, care deseori rămân în umbra istoriilor medicale de succes. Ei sunt acei, care au grijă de pacienți după intervenții chirurgicale, care le alintă nu doar durerea fizică, dar și sufletul.

În IMSP Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”, activează 640 de asistente medicale, iar unele din ele sunt ”fidele spitalului” deja de 40 de ani. Pe parcursul acestui timp, fiecare a demonstrat onestitate, sârguință și fidelitate lucrului său. Ele și-au împărtășit experiența și înțelepciunea cu tănăra generație, care la rândul său le urmează calea și exemplul.

În acest context, colectivul IMSP Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga” , felicită asistentele medicale cu ocazia zilei profesionale și Vă dorește succese în munca asiduă pe care o faceți, sănătate, aprecierea celor din jur. Fie ca toate dorințele Voastre să se realizeze. Cele mai frumoase clipe să-și facă loc în inimile voastre de aur. Vă dorim mereu să aveți în suflet primăvară, iar în casele Dvs să predomine liniștea și binecuvântarea.

Dragi colege, noi ne mândrim cu voi!