Mihail Ouș - 40 ani de activitate în SCR

18.06.22

În ajunul Zilei lucrătorului medical și a farmacistului, adresăm felicitări fostului director a IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”, actualul șef al Secției Internare, domnului Mihail Ouș cu ocazia împlinirii a 40 de ani de activitate în cadrul instituției.

Acesta și-a început activitatea în SCR din anul 1982, atunci când a fost repartizat în calitate de medic intern în secția de Pulmonologie, după absolvirea universității. Ulterior, domnul Ouș a activat în secția de Cardiologie a SCR. În anul 2003, în data de 26 decembrie, de ziua Spitalului Clinic Republican, în cadrul unei ședințe festive, directorul de atunci, Timofei Moșneaga i-a înmânat simbolul instituției – cheia SCR.

”Dumnealui mi-a spus: ”Înmânându-ți această cheie, îți înmânez tot ce am mai scump, colectivul acestui spital. Am avut emoții de nedescris””, își amintește Mihail Ouș.  

Cu această ocazie, colectivul IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” îi urează domnul Mihail Ouș mult succes în munca sa, reușite remarcabile, sănătate și își exprimă recunoștința pentru efortul depus în toți acești ani.