Mulţumim dnei Ganea Nadejda!

10.03.17

Directorului IMSP SCR,

Anatol Ciubotaru

Eu, invalid de gr. I după accident vascular a nervilor optici, trecând 5 ani de calvar, care m-am luptat pentru sănătatea mea am fost în toate spitalele orăşeneşti şi în sfârşit am ajuns în instituţia pe care o conduceţi, SCR, în secţia de Reumatologie.

M-au primit foarte dificil, deoarece sunt din Chişinău şi noi trebuie să ne lecuim în spitalele orăşeneşti. Cu ajutorul lui bunul Dumnezeu am ajuns în sfârşit la instituţia aceasta şi sunt în prezent foarte mulţumită, în special de doamna Ganea Nadejda. Dumneaei fiind unica persoană care după 5 ani de lecuire falsă care am primit-o în alte spitale a format o comisie şi a efectuat multe investigaţii, după care a fost depistată diagnoza corectă. Dumneaei mi-a rămas în suflet pentru tot ce a făcut şi face şi am mare încredere numai în dumneaei.

Vreau să vă mulţumesc pentru faptul că aveţi specialişti de rang înalt ca dna Ganea şi colectivul ei din secţia Reumatologie. Datorită lor sunt în viaţă! Bravo! Trebuiesc mai mulţi astfel de specialişti, care îţi dau speranţă la viaţă frumoasă.

Cu mult respect,

Ceaicovschi Eudochia