Mulţumim medicilor secţiei de Endocrinologie!

03.01.17

Doamnei ministru,

Ruxanda Glavan

Multstimată dna Ruxanda Glavan, am auzit de nenumărate ori despre bunătatea dumneavoastră, despre faptul că aveţi un suflet mare şi bun şi nu vă uitaţi „de sus” la noi, oamenii de rând. În primul rând vă dorim multă sănătate, succese profesionale şi să vă ajute Domnul ca să fiţi încă mulţi ani la cârma Ministerului Sănătăţii.

Noi, pacienţii Spitalului Clinic Republican, secţia Endocrinologie dorim prin intermediul dumneavoastră să aducem mulţumiri în primul rând conducerii spitalului în frunte cu dn Anatol Ciubotaru. El este un mare gospodar şi a fost demult aşteptat în spital. Îi mulţumim pentru regula care a făcut-o şi a închis ”bazarul” din spital, acum liber ne ducem la proceduri, fără să avem frică că va intra cineva în salon şi ne va lua lucrurile.

Să-i dea Domnul multă sănătate şi putere să lucreze tot aşa şi să continuie calea începută, căci astfel de oameni rar întâlneşti.

Vrem să vă spunem mulţumesc că secţia de Endocrinologie în frunte cu şefa Alexa Zinaida Grigore, este una dintre cele mai bune. Dumneaei a adunat un colectiv unit pe care îl ţine sub control. Un colectiv de oameni foarte atenţi către bolnavi, surori medicale foarte bune şi atente cu fiecare pacient în parte, care aleargă de la bolnav la bolnav cum ar zbura albinuţele din floare în floare.

Nu putem să o trecem cu vedereape sora superioară Sorici Valentina, care mereu zâmbeşte şi întâlneşte bolnavii numai cu vorbe bune.

Vrem să aducem mulţumiri din adâncul sufletului medicului Tofan Neonela Constantin, care este micuţă de statură, dar cu un suflet mare şi bun, care nu se poate compara cu nimic şi este aşteptată de bolnavi aşa cum îşi aşteaptă mama copiii. Când ea intră în salon, de parcă un soare răsare, iar când începe a vorbi atât de frmos şi blând cu bolnavii, deodată ni se face mai uşor. Fiecare bolnav este ascultat şi verificat cu mânuţele moi. Este o fiinţă nemaipomenită, ne mirăm  de unde ea are atâta bunătate şi răbdare. D. Tofan este într-adevăr un medic cu literă mare, un medic exemplar. La dumneaei timpului pentru bolnavi este nelimitat, până nu vede toţi pacienţiia casî – nu pleacă.

Îi dorim multă sănătate, bucuria care o avem de la dumneaei să o aibă şi ea de la copiii săi. Este o doamnă super bună şi un om cinstit.

Doamna Alexa Zinaida, şefă a secţiei Endocrinologie, vrem să vă spunem să fiţi mândră de aşa colectiv bun, select, irepetabil şi cu oameni cu suflet mare.

Domnul Ciubotaru Anatol, fiţi mândru de aşa o secţie de Endocrinologie în frunte cu doamna Alexa Zinaida.

Doamna ministru, Ruxanda Glavan, fiţi mândră că aveţi aşa un conducător cum este domnul Ciubotaru, un aşa om gospodar a fost demult aşteptat în spital.

Vă urăm la toţi sărbători fericite, căldură sufletească, un an nou cu roade bune şi un Crăciun Fericit! Spor mare în lucru şi rezultate bune pentru dvstră, dar şi pentru noi!

 

Pacienţii:

Căldare Mihail,

Revenco Vera,

Pasincu Tamara,

Guţu Lucia,

Adamciuc Svetlana,

Vicol Valentina,

Sochireanu valentina,

Banari Efrosinia,

Azovscaia Svetlana.