Condoleanțe familiei Dumbrava

26.10.23

Cu regret anunțăm decesul colegei noastre, prof. dr. Vlada-Tatiana Dumbrava (17.04.1940 – 25.10.2023). Vlada-Tatiana Dumbrava și-a dedicat întreaga viață medicinei. Ea a activat peste 50 de ani în cadrul Spitalului Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”. A fost profesor universitar, doctor habilitat în științe medicale, ”Om Emerit”, cavaler al ordinului „Gloria Muncii”, fost șef al Catedrei de Medicină internă N4, actualmente Disciplina de gastroenterologie din cadrul Departamentului Medicină Internă. A stat la baza creării serviciului de gastroenterologie și hepatologie din Republica Moldova și timp de mulți ani a fost specialistul principal în gastroenterologie și hepatologie a Ministerului Sănătății.

Am pierdut un specialist desăvârșit, profesionist de excepție, o colegă și o prietenă adevărată. Condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor care au avut ocazia să o cunoască pe Vlada-Tatiana Dumbrava.

Cei care doresc să-și ia rămas bun se pot apropia vineri, 27 octombrie, la Complexul funerar „Ritus" (str. Doina, 193, mun. Chișinău), unde va fi organizat mitingul de doliu, începând cu ora 10:30. Regretata va fi înmormântată la Cimitirul „Sfântul Lazăr” din Chișinău.

Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa, dragă colegă! Zbor lin!