MOLDMEDIZIN & MOLDDENT 2018

12.09.18

Vă invităm să participați la ediția a XXIV-a a Expoziției internaționale specializate MOLDMEDIZIN & MOLDDENT, care se desfășoară în perioada 12 – 14 septembrie 2018, la Moldexpo.

„Moldmedizin & Molddent” este o expoziţie internaţională specializată de echipamente medicale, preparate farmaceutice şi stomatologie. Proiectul expozițional MOLDMEDIZIN & MOLDDENT a fost și rămâne principalul eveniment în domeniul sănătății pentru specialiștii din Moldova și din străinătate. Un forum medical specializat, organizat cu suportul Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale din Republica Moldova și al asociațiilor profesionale ale medicilor și farmaciștilor.

Vor fi organizate mai multe conferințe, unde vor fi discutate diverse proiecte legate de medicină şi modul sănătos de viață. În cadrul acestora vor fi abordate diverse subiecte: Medicina estetică, Medicina de recuperare, Medicina de laborator, Oftalmologie, Stomatologie, Sănătatea mamei și a copilului, Tehnologii informaționale în medicină.