Secției de endocrinologie

31.01.20

Șefei Secției de endocrinologie

al IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”

Doamna Zinaida Alexa

SCRISOARE DE MULȚUMIRE

Adresăm sincere cuvinte de recuniștință imensă pentru profesionalismul înalt, organizarea excelentă, devotament și dăruire de sine al personalului medical a Secției endocrinologie al IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” conduse de Doamna Zinaida Alexa, demonstrat prin tratamentul pacientului cu diabet zaharat (tip I) Andrei Ceaplin, persoana cu dizabilitate severă, domiciliat în municipiul Soroca, în perioada 9-13 ianuarie 2020.

Într-un moment de disperare, ne-am adresat Directorului General al IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, Domnului Anatol Ciubotaru cu rugămintea de a ne ajuta în tratament. În pofida zilelor de odihnă în ajunul sărbătorilor de Crăciun, pacientul a fost transportat din Secția de Reanimare al IMSP Spitalul Raional Soroca „A. Prisacari” în Secția Terapie Intensivă al IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” și imediat a fost consultat de către Șefa Secției de endocrinologie Doamna Zinaida Alexa, care împreună cu medicii din Secția Terapie Intensivă au luat măsuri urgente pentru îmbunătățirea stării de criză în care se găsea pacientul. După 5 zile pacientul a fost transferat în Secția de endocrinologie, unde i s-a prescris schema de tratament și de nutriție și s-au ales medicamentele necesare. 

Întreg personalul medical a manifestat cele mai înalte aptitudini în domeniu. Suntem foarte mulțumiți și de asigurarea condițiilor de întreținere a pacienților, de comportamentul întregului personal medical și atenția sporită față de pacienți. 

Multstimată Doamna Șefa de Secție Zinaida Alexa, exprimăm gratitudinea, recunoștința și distinse mulțumiri pentru o înțelepciune deosebită, administrare profesională a Secției de endocrinologie a IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” și Vă dorim sănătate, succese noi profesionale și prosperitate colectivului. 

Suntem mândri că în Republica Moldova lucrează astfel de profesionaliști înalți și oameni minunați! 

Cu respect deosebit, 

Andrei Ceaplin,

Ecaterina Kazmirciuk (mama),

Elena Bodnarenco (mătușă), 

ex-deputat în Parlamentul RM