Secției nefrologie și secției hemodializă

26.02.20

Către MSMS

D-na ministru Viorica Dumbrăveanu

de la Munjiu Tatiana 26.03.1997

Scrisoare de mulțumire

Prin prezenta, doresc să-mi exprim mulțumirea pentru bunătatea și înțelegerea de care ați dat dovadă când v-ați ocupat de cazul meu, medicului nefrolog Andrei Vasiliev de la Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”. Am trecut povestea grea prin camerele chirurgicale de urgență, dar susținerea, profesionalismul și răbdarea dumneavoastră mă face pe calea de mulțumirea să vă scriu această scrisoare de mulțumire, atât domnului medic Andrei Vasiliev, cât și șefului secției de hemodializă Sergiu Gaibu, șefului centrului de dializă BB Petru Cepoida și asistentelor medicale din secția spitalului.

Doresc să vă mulțumesc pentru eficiența cu care ați rezolvat procedura extrem de gravă. Eu, Munjiu Tatiana și mama mea Ala, vă exprimăm aprecierea pentru bunătatea și grija medicală excelentă pe care am primit-o. Sensibilitatea și sprijinul personalului dumneavoastră ne-a ajutat enorm în momentele dificile prin care am trecut.

Vă rugăm să transmiteți mulțumirea aceasta tuturor cadrelor și colegilor din secția de hemodializă și transplant renal, care au avut grijă de mine.

Cu mare respect,

Tatiana Munjiu

17.02.2020