Membrii Asociației Spitalelor Publice la SCR

25.03.24

Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga” a fost vizitat de membrii Asociației Spitalelor Publice – România. Scopul vizitei a fost consolidarea relațiilor de colaborare și schimbul de bune practici între spitalele din cele două țări și îmbunătățirea serviciilor medicale. În cadrul vizitei s-au discutat aspecte legate de managementul medical, dotarea cu echipamente medicale, programele de formare și perfecționare a personalului medical. Membrii Asociației Spitalelor Publice au venit și cu prezentări, în care au vorbit despre proiectele implimentate în instituțiile medicale din România.

”Vizita mea la Spitalul Republican Timoftei Mosneaga este o oportunitate valoroasă de a învăța unii de la alții, de a schimba practici și idei, și de a consolida legăturile de colaborare între instituțiile noastre. Sunt impresionat de profesionalismul și dedicarea personalului medical de aici, precum și de echipamentele moderne și standardele ridicate de îngrijire medicală pe care le-am observat. Sper că această vizită va deschide noi oportunități de colaborare și va contribui la consolidarea relațiilor noastre bilaterale în domeniul medical” a subliniat Silviu Vasilică Rusu, președintele A. S. P.

Sperăm să avem o colaborare fructuoasă și pe viitor, cu implementarea proiectelor transfrontaliere, întru îmbunătățirea sistemului de sănătate din țările partenere.