Mulțumire d-nei Tofan Neonila

23.12.20

Mă numesc Veronica Talmaci. Doresc să-mi exprim mulțumirea și recunoștința adresate d-nei doctor Tofan Neonila – șefa Secției Endocrinologie a IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” pentru modul și profesionalismul cu care tratează pacienții, îndeosebi acum, pe timp de pandemie, acordând ajutor chiar și de la distanță, fiind printre puținii specialiști din țară. 

Medic de un înalt profesionalism și alese calități omenești. Se spune că doctorul tratează nu numai cu medicament, dar și su sufletul. Doamna Neonila are un suflet enorm. De fiecare dată, aflându-mă în biroul d-nei Tofan sau chiar și prin discuție telefonică, am simțit preocupare personală pentru starea mea de sănătate.

Sentimentele mele de recunoștință se datorează faptului că a dovedit a fi cu adevărat Doctor, adica poartă cu cinste numele de Doctor și și-a pus, și nu încetează să-și pună întreaga existență în slujba vieții oamenilor. Mai cunosc și alte cazuri rezolvate, în care profesionalismul și omenia doamnei Tofan Neonila au redat vieții pământești și familiei persoanelor aflate în situația limită – SPERANȚĂ. Datorită onestității și omeniei cu care își manifesta profesionalismul: noninvaziv, deosebit de atentă, grijulie, extrem de precisă și completa această doamnă doctor este un adevărat înger pentru pacienți.

Cu toată recunoștința mulțumesc din inimă lui Dumnezeu că există astăzi oameni ca dumneavoastră, doamna doctor, Tofan Neonila și Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine și pentru alte persoane. Să vă dea Domnul multă sănătate și putere!