Mulțumire doctorilor!

06.01.21

Prin intermediula cestor rânduri doresc să exprim cuvinte de mulțumire și înaltă considerațiune întregului colectiv al IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”, în persoana directorului, dlui Andrei UNCUȚA și șefului Departament COVID – 19, d-nei Zinaida ALEXA, pentru asistența medicală acordată.

Anul 2020 a devenit pentru mine o provocare în context de sănătate: am fost internată de urgență în reanimarea TI – 4 a SCR. Din primele clipe ale spitalizării și pe parcursul acesteia am beneficiat în permanență de monitorizare și tratament oferit de către o echipă de specialiști performanți, cu înalt grad de profesionalism și dedicație de sine, conform prevederelor Protocoalelor Clinice Naționale, Instituționale și Internaționale.

Doresc să-mi expun recunoștința și calde mulțumiri profesionalismului dlui Alexandru BOTIZATU – șef Departament ATI, d-nei Olga USATÎI – șef secție Terapie Intensivă 4 și dnei Tatiana BURDA – șef secție COVID – 4.

Cu plecăciune și înalt respect, doresc să menționez aportul personal al Șefului Clinicii ATI din cadrul IMSP SCR ”T.Moșneaga”, dlui profesor universitar, Victor COJOCARU. Îndemnul dlui profesor mi-a insuflat optimism să lupt și îmi va călăuzi viața, atât pe plan personal cât și profesional! Apreciez înalt profesionalismul, competența și dedicația dlui profesor, pentru ce îi mulțumesc!

Este greu să fii doctor în postură de pacient, dar datorită competenței echipei de colegi profesioniști din cadrul IMSP SCR, astăzi mă bucur de viață alături de familie, prieteni, membrii colectivului în care activez și care mi-au fost mereu alături și m-au susținut în acele momente dificile pentru mine. (...)

Stimați colegi doctori, asistenți medicali și personal paramedical, din suflet vă mulțumesc!

Cu profund respect și înaltă considerațiune, Galina C.