Mulțumire prof. dr. Victor COJOCARU!

02.06.20

Scrisoare de mulțumire, adresată șefului Clinicii ATI a IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”, dlui profesor univ. Victor COJOCARU: 

”Eu, soția, cele două fiice mediciale familiei Vasiliev, odată cu Domnia sa Președintele World Academy ofMedical Sciences,WAMS aducem cele mai onorate, respectuoase și calde mulțumiri strălucitului professionalism ( master – clas) al medicilor – savanți, asistentelor medicale,infirmierilor din Republica Moldova, care sub eghida Domniei sale Înaltuluidistins savant Profesorul Victor Cojocaru, care m-a vizitat chiar și în Ziua Sfintelui Paști, au făcut minuni și m-au adus pe Pământ din Ceruri. Vin cu respecte și față de Domnia sa Tatiana Zatâc, Șeful Depatamentului Ministerul Sănătății Muncii și Protecției Sociale Republica Moldova. Rog mult Conducerea de Vârf a Republicii Moldova să considere recunoștința mea și Înaltul respect venit și de la Comunitatea Științifică Mondială din alte țări pentru a menționa medicii – savanți autohtoni, care mi-au salvat viața. A venit timpul transparenței oamenilor umaniști și profesioniști, care fac lucruri frumoase în numele salvării Națiunii. Mulțumesc mult.    

Cu deosebit respect, Ilie Vasiliev, Medic la Spitalul Ștefan Vodă, recunoscut de Comunitatea Științifică Internațională în titule și funcții, pentru progresul medicinii, absența mai bine de 35 de ani de activitate a mortalității materne pe masa de operații într-un șir de situații critic-terminale în Moldova, Rusia inclusiv pe sanaviație ( astăzi SMURD), Asia Mijlocie și multe altele”.