Mulțumiri Secției COVID - 4

23.10.20

                                                                                                  Domnului Andrei UNCUȚĂ

Director Spitalul Clinic Republican

                                                                                                ”Timofei Moșneaga”

 

                                                       Stimate Domnule Director!

         Prin prezenta, pacienții Secției nr. 4 Covid, et. 12, salonul nr. 3, Spitalul Clinic Republican, perioada de tratament 30.09.2020 – 14.10.2020…, dorim să aducem sincere mulțumiri și aprecieri muncii și efortului depus în tratatmentul anti-Covid, administrat nouă de către Șefa Secției Doamna Tatiana Burda și a întregului personal medical din care este compusă echipa sa, în special medic Mariana, asistenți medicali Ana Popovici, Carolina Fionat, Moșneaga Diana, Ion Mihaci, Bantiuc Alla, Dorina.

      Cu regret în perioada tratamentului au fost cunoscute cazuri destul de triste vizați fiind pacienți ce cu tardivitate au solicitat intervenție, nu s-au conformat prescrierilor și indicațiilor medicilor, precum și intervenția unor factori independenți de persoana fiecărui bolnav, fapte ce s-au reflectat negativ asupra stării sănătății acestora, însă vă suntem recunoscători căci vindecarea noastră a derulat pozitiv. Sensibilitatea și sprijinul moral al personalului medical nominalizat ne-a ajutat enorm în momentele dificile prin care am trecut. Întotdeauna am primit răspunsuri clare, capabile de a ne calma. Fiecare vizită a medicilor a adus alinare, ușurare și speranță. Datorită onestității și simplicității cu care își manifestau profesionalismul, tratamentul corespunzător aplicat, sprijinul și calitățile personale și profesionale, deosebit de atenți, extrem de precis și disponibili, acești medici sunt adevăraţi eroi pentru pacienţi.

       Acum, când faza acută a trecut, ne-am tratat și suntem în afara oricărui pericol, vă asigurăm de toată recunoștința noastră pentru medicii competenți și sensibili care ne-au fost alături și fac parte din echipa Dumneavoastră.

       Republica Moldova are nevoie de așa persoane cu capacitați remarcabile în domeniu și simplicitate sufletească numită ”OMENIE”. Vă doresc succes, realizări frumoase și productive în activitatea profesională.

       Dumnezeu să vă fie în pază.

 

Cu respect!

Pacienți vindecați, Dumitru, Vadim, Dionis