Magia sărbătorilor "în vizită” la copiii internaţi în secţia Chirurgia malformaţiilor cardiace congenitale

29.12.15

Pentru că nimeni nu trebuie să fie singur cînd vin sărbătorile de iarnă, dar şi pentru că în preajma Anului Nou se întîmplă minuni, copiii internaţi în secţia Chirurgia malformaţiilor cardiace congenitale a IMSP SCR, l-au întîlnit pe Moş Crăciun mai devreme. La 28 şi 29 decembrie curent, aceştia s-au bucurat de cadouri, colinde şi multă bunăvoie, dăruite de către voluntarii care activează pe lîngă Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor (Neovita) şi de către reprezentanţii operatorului de telefonie mobilă Moldcell. Emoţiile copiilor, dar şi ale părinţilor care stau împreună cu bebeluşii, au fost de nedescris!

S-au cîntat colinde, s-au împărţit cadouri, urări de bine şi parcă sentimentul grelei încercări, cu care au fost nevoiţi să se confrunte, a dispărut într-o amintire. De asemenea, au fost aduse şi multe obiecte necesare pentru camera de jocuri: tablă de scris, pentru elevii care, în timpul anului şcolar, sînt internaţi, sau pentru cei mici care sînt dornici de cunoaştere, puzzle-uri, cărţi şi creioane colorate, jucării moi, jocuri de şah, dulciuri ş.m.a. Şi dacă voluntarii au adus la pachet şi un recital muzical, atunci reprezentanţii companiei Moldcell i-au surprins cu daruri personalizate, cu păpuşi pentru fetiţe, mingi de fotbal pentru băieţi şi jucării moi pentru cei mai micuţi.

Întreg colectivul secţiei, dar şi administraţia SCR, le mulţumeşte celor implicaţi în această nobilă pornire – de a oferi fericire! Iar ochii copiilor plini de beatitudine sînt cea mai frumoasă recunoştinţă.

La mulţi ani pentru toţi şi fie ca Anul care vine să vă aducă oamenii potriviţi în clipa cea mai potrivită!

Sărbători magice alături de cei dragi!