Tema săptămînii

Secția Medicina Nucleară

15.01.21

Vă prezentăm următorul reportaj despre activitatea uneia dintre cele mai performante secții din cadrul IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”. Este vorba despre ”Medicina Nucleară”.

ACTUALITATE

Scumpi medici și asistente medicale, Mulțumim din suflet pentru profesionalismul Dvs., tratamentul efectiv administrat, oferirea serviciilor de calitate - faceți minuni. Mulțumiri speciale dnei Zinaida Alexa, șef Departament COVID și dnei Oxana Bujor, șef secție 2 COVID. Sănătate, bunul Dumnezeu să Vă protejeze, putere și răbdare. Mulțumiri și personalului auxiliar - infermiere și bucătărese. Cu adîncă plecăciune - familia Țurcanu, Svetlana și Veaceslav din Chisinău.
Muzică clasică și versurile lui Mihai Eminescu au răsunat în această zi în holul IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”.  Astfel a fost adus omagiu marelui poet de ziua lui și marcată Ziua Națională a Culturii. Evenimentul a fost organizat de Comitetul Sindical al spitalului și administrația instituției. Recitalul de muzică clasică a fost susținut de violonista Alexandra Tîrșu. Aceasta s-a născut în 1992 într-o familie de muzicieni din Chișinău. Acum Alexandra studiază la Universitatea de muzică și arte din Viena și a susținut numeroase concerte cu diferite orchestre în Moldova, România, Italia, China, Croația, Austria, iar de această dată a decis…
”Mesaj de mulțumire și recunoștință infinită! Ne-am externat si suntem bine, mama si eu. Dorim sa ne exprimăm gratitudinea și public, față de întreg personalul  secțiilor care ne-au salvat viețile, pentru că MERITĂ și pentru a încuraja și alți pacienți. MULȚUMIM mult Doctorilor, tămăduitori de trup și suflet: Dlui dr.UNCUŢĂ Andrei, director IMSP SCR ,, Timofei Moșneaga", Dnei dr. ALEXA Zinaida, șef Departament Covid, dlui dr.hab.prof.univ.COJOCARU Victor, dlui dr.MÎNDRILĂ Dan, șef Terapie Intensivă 3, dnei dr.TARAN Lilia, șef Secție Covid -3, dlui dr. GROAPĂ Daniel, dnei dr. DUMITRAȘ Ana-Maria, dnei dr. BUJOR Oxana, șef Secție Covid-2 și tuturor doctorilor, de…
Vă prezentăm următorul reportaj despre activitatea uneia dintre cele mai performante secții din cadrul IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”. Este vorba despre ”Medicina Nucleară”.
Formular de contact

AGENDA TELEFONICĂ

Liga pentru Apărarea
Drepturilor Consumatorilor
mun.Chişinău, str. Bucureşti 68, oficiu 407
Tel/Fax (+373 22)-238-316
proconsumator@mail.com
Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor din RM
+(373 22) 501 980
consumator.gov.md