Felicitări

Ziua Internațională a Farmacistului

Deja de 20 de ani, pe data de 25 septembrie este marcată Ziua Internațională a Farmaciștilor. Potrivit Federației Farmaceutice Internaționale, tema din acest an este :  “Transformarea sănătății globale”.

Această zi este o oportunitate de a comunica modul în care, împreună, farmaciștii transformă sănătatea soietății printr-o varietate de servicii de sănătate în comunitățile lor, inclusiv acordă consiliere cu privire la o viață sănătoasă, îndeamnă la vaccinare pentru prevenirea bolilor și asigură faptul ca medicamentele să fie administrate corect. Este, de asemenea, o șansă de a menționa populației, cum oamenii de știință farmaceutică contribuie la dezvoltarea sigură și eficientă a medicamentelor și vaccinurilor.

În acest context, aducem sincere mulțumiri și calde urări de bine tuturor farmaciștilor din țara noastră, în special secției ”Farmacie” a IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”. De menționat că în cadrul acesteia activează personal calificat și competent, care face tot posibilul pentru a satisface necesitățile instituției noastre pe acest segment. Vă dorim multă sănătate și realizări frumoase!