A fost numit noul director al instituției - Andrei UNCUȚA

10.07.20

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu l-a prezentat astăzi colectivului IMPS SCR ”Timofei Moșneaga” pe noul director al instituției. Concursul desfășurat pentru ocuparea funcției vacante de director al spitalului a fost câștigat de Andrei Uncuța, care a exercitat interimatul funcției.

Viorica DUMBRĂVEANU: ”Sincere aprecieri și recunoștință pentru profesionalismul și dedicația cu care vă faceți munca, într-o situație destul de complicată și sper foarte mult că activitate pe care o veți realiza în continuare să fie în interesul instituției, în interesul colectivului, dar și nemijlocit în interesul pacientului. Sincere felicitări și succese".

Andrei UNCUȚA: ” Conștientizez responsabilitatea pe care o am în această funcție. Vă asigur că voi depune maxim efort pentru păstrarea tradițiilor, pentru dezvoltarea acestei instituții cu renume și cu un istoric foarte bogat, o instituție strategică pentru asistența medicală de sănătate publică în țară, cu un potențial enorm de resurse umane, cu baze clinice dezvoltate și vreau să vă asigur că doar împreună cu clinicile universitare, șefii de secții, colectivul, oamenii, care lucrează în acest spital, noi putem obține rezultatele pe care le dorim”. Totodată, ministrul Viorica Dumbrăveanu a mulțumit personalul medical din IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” pentru dedicația de care dau dovadă și pentru activitatea lor în această periodaă dificilă pentru întreaga lume.