FINALA BUSINESS LEAGUE

26.10.22

Cel de-al VI-a Campionat Business League, Liga2 unde a participat și echipa IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” s-a finisat în data de 24 octombrie. Colegii noștri s-au clasat pe locul 7 din cele 13 echipe. Ultimul meci a fost în favoarea adversarilor -  OTP Bank, cu scorul de 3-2.

Adresăm sincere felicitări echipei SCR și le mulțumim pentru faptul că au reprezentat demn instituția noastră pe întreaga perioadă a campionatului, jucând cu unele dintre cele mai puternice echipe ale sezonului.

În această ordine de idei, mulțumim sponsorului nostru, AO Clubul Sportiv FARMAPRIM, datorită căruia a fost posibilă participarea noastră la campionat. Aducem mulțumiri Federației Moldovenești de Fotbal pentru echipamentul sportiv și JAKO pentru echipamentul individualizat.

În același timp, mulțumim organizatorilor Business League pentru întreg sezonul. Totodată, felicităm echipa câștigătoare a campionatului, Hamal.md! Echipa de fotbal a IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” felicită și mulțumește toate echipele participante și le urează mult succes în viitor.

La fel, mulțumim administrației spitalului pentru susținere și încurajare pe parcursul întregului campionat!

Succes, colegi și curaj pentru obținerea noilor victorii!