Mulțumire Directorului General și întreg personalului al IMSP Spitalul Clinic Republican

10.02.20

Directorului General al IMSP 

Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”

Domnului Anatol CIUBOTARU

SCRISOARE DE MULȚUMIRE

Adresăm sincere cuvinte de recunoștință imensă pentru profesionalism înalt, organizare excelentă, devotament și dăruire de sine al personalului medical al Spitalului: Vicedirectorul medical - Domnului Ion Balica, Șefului Departamentului Terapie - Doamnei Natalia Gaibu, colectivelor Secției reanimare transplant, neuro-hepato-bilio chirurgie - conduse de Doamna Corina Gutium, Secției endocrinologie - conduse de Doamna Zinaida Alexa și Secției de hemodializă și transplant renal - conduse de Domnul Sergiu Gaibu, demonstrat prin tratamentul pacientului cu diabet zaharat (tip I), persoana cu dizabilitate severă, domiciliat în municipiul Soroca, în perioada 4-13 ianuarie 2020 și 27 ianuarie – 5 februarie 2020.

Într-un moment de disperare, ne-am adresat Directorului General al IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, Domnului Anatol Ciubotaru cu rugămintea de a ne ajuta cu tratamentul. În pofida zilelor de odihnă în ajunul sărbătorilor de Crăciun, pacientul a fost transportat din Secția de Reanimare al IMSP Spitalul Raional Soroca „A. Prisacari” în Secția Terapie Intensivă al IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” și imediat a fost consultat de către Șefa Secției de endocrinologie Doamna Zinaida Alexa, care împreună cu medicii din Secția Terapie Intensivă au luat măsuri urgente pentru îmbunătățirea stării de criză în care se găsea pacientul. După 5 zile pacientul a fost transferat în Secția de endocrinologie, unde i s-a prescris schema de tratament și de nutriție și s-au ales medicamentele necesare. 

Personalul medical al Secției reanimare transplant, neuro-hepato-bilio chirurgie au întreprins acțiunile medicale necesare și tratamentul repetat pe 28 ianuarie.

În perioada 27 ianuarie – 5 februarie, pacientul a primit tratamentul în Secția hemodializa și transplant renal fiind consultat permanent și de Șefa Secției endocrinologie Doamna Zinaida Alexa, Șefa Secției reanimare transplant, neuro-hepato-bilio chirurgie Doamna Corina Gutuim și Șeful Secției hemodializa și transplant renal Domnul Sergiu Gaibu.

Întreg personalul medical a manifestat cele mai înalte aptitudini în domeniu. Suntem foarte mulțumiți și de asigurarea condițiilor de întreținere a pacienților, de comportamentul întregului personal medical și atenția sporită față de pacienți.

Multstimate Domnule Director General Anatol Ciubotaru, exprimăm gratitudinea, recunoștința și distinse mulțumiri pentru o înțelepciune deosebită, administrarea profesională a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” și Vă dorim sănătate, succese noi profesionale și prosperitate instituției.

Suntem mândri că în Repubica Moldova lucrează astfel de profesionaliști înalți și oameni minunați!

Cu deosebit respect,

Andrei Ceaplin,

Ecaterina Kazmirciuk (mama),

Elena Bodnarenco (mătușa),

Ex-deputat în Parlamentul RM

29 ianuarie 2020