Mulțumire doctorului Țurcan Aurel

18.10.21

Directorului IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”

D-lui Andrei UNCUȚA

Mă adresez către Dvs cu adânc respect și mare recunoștință pentru lucrul care-l depuneți împreună cu personalul medical pentru a întoarce pacienților nu doar sănătatea pierdută, dar și dragostea de viață. Sunt convins, că și Dvs aveți o stimă deosebită față de domnul Aurel Țurcan, șeful Secției Chirurgie vasculară, al cărui pacient am fost zilele acestea și chiar operat de dumnealui.

Permiteți-mi să transmit următorul mesaj de recunoștință față de acest chirurg cu o perfectă pregătire profesională și o comportare de invidiat cu pacienții.

Dacă aș putea să adun toate florile de pe câmpiile și din pădurile pământului, toate cântecele păsărilor, murmurul tuturor izvoarelor, toate diamantele de la fundul mărilor și oceanelor și aș putea face din toate acestea un enorm buchet, ar fi foarte puțin ca, din numele tuturor pacienților pe care i-a operat în viața lui, să-mi exprim întreaga stimă și mulțumire față de acest chirurg cu prenume atât de frumos – Aurel.

A nu uita – este cea mai nobilă lege a recunoștinței. N-am să uit niciodată privirea calmă a acestui medic, care emană cu atâta putere numai încredere și optimism, nemaivorbind de vorba lui laconică și înzestrată cu simțul convingerii că totul va fi bine.

Îi doresc renumitului chirurg Aurel Țurcan numai un singur lucru – să fie protejat de Dumnezeu pe parcursul întregii vieți.

Aduc sincere mulțumiri echipei de anestezie în frunte cu Mihai Draghici, medicului rezident Sergiu Danu, asistentei de operație Elena Naforniță, asistentelor medicale Ludmila Țurcan și Mariana Chicu.

Cu adânc respect,

Petru Luca, Orhei.