Mulțumire Secției 4 COVID-19

11.02.21

Aduc sincere, mulțumiri și plecăciuni Dvs, personalului medical din prima linie, care supravegheați cu abnegație sănătatea celor afectați de temutul Virus.

Pe parcursul perioadei de internare în Secția 4 COVID, fiind pe mâinele Dvs, am putut să Vă deosebesc doar după ochii și vocea blândă. În rest, Vă atribui aceleași caracteristici: o echipă de specialiști, cu un grad înalt de profesionalism, o abordare individuală pentru fiecare pacient, multă grijă și compasiune.

Rămân profund recunoscător Doamnei doctor Zinaida ALEXA – șefa Departamentului COVID – 19, medicului OUȘ Mariana, sub supravegherea căreia m-am aflat continuu, dar și medicilor Tatiana BURDA, Cătălina OLARU și Mariana PODUREAN, care s-au implicat activ în reabilitarea mea cât mai rapidă, administrând un tratament eficient și complex.

Le mulțumesc tuturor, celor care sunt implicați constant în lupta cu pandemia COVID – 19: medicilor rezidenți, surorilor medicale, infirmierelor, personalului auxiliar și tuturor celor pe care am avut onoarea să-i cunosc, aflându-mă internat la etajul 12 al Spitalului Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”.

Nu în ultimul rând, vreau să-mi exprim înalta considerațiune pentru Domnul Victor COJOCARU, prof.universitar, șef al Clinicii ATI din cadrul IMSP SCR ”T.Moșneaga” , care m-a monitorizat continuu, indiferent de locul aflării.

Sunteți cei mai buni! SĂ vă dea Domnul multă Sănătate și să Vă răsplătească din plin pentru munca, profesionalismul și dedicația Dvs! Este incomensurabilă!

Cu profund respect și înaltă considerațiune,

Ministru Ion Perju.