Mulțumire Secției 5 COVID-19

18.11.21

Activând în medicină de 50 de ani și la moment activez asistentă medicală superioară la Secția Consultativă Orhei, vreau să adresez un mesaj colectivului Secției 5 COVID a IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”.

Stimați îngeri în costume albe, cu lacrimi în ochi și încă având slăbiciuni de la urgia asta de boală am ajuns în secția Dvs ca în raiul pe Pământ. O curățenie ideală, o organizare superbă. Mă închin în fața Dvs și vă sărut mânuțele și ochișorii la toate de sub mască. Numai ochi albaștri și negri vedeam. Mă închin șefei secției, Tatianei Răzlog – o femeie cu literă mare, Victoriei Știrbu – medic, Costinei Groza – medic, rezidenților – Irina Saftiuc, Cornelia Cornea, Zamisnîi Galina. Nu pot să nu mulțumesc și asistentelor medicale: as. medicală superioară – Viorelia Bajireanu. Asistentele medicale, care ședeau de veghe toată noaptea, în costume și cu măștile pe ochi: Uncu Lucia, Cebotari Maria, Zaplitnîi Mihaela, Lungu Liliana, Nagîrneac Nicoleta, Colnic Diana, Chiriac Taisia, Cociug Parascovia.

Ați ales niște infirmiere ca niște albinuțe: Maria Crudu, Alina Beregoi, Ana Pojoga, Gulinara Cazacu, Nadejda Strelețchi. Deșeurile medicale și menajere scoase la timp. Sunteți bravo. Bufetierele- Roman Svetlana, Stegărescu Liuba. Luca Vera – econoama. Vă mulțumesc din toată inima tuturor și Vă doresc sănătate Dvs și familiilor Dvs.

Cu stimă,

pacienta Botnaru E.