Mulțumire secției Ch. Colorectală

22.06.21

Directorului IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”

Dlui Andrei UNCUȚA,

De la pacienta secției Ch. Colorectală

Natalia L.

Stimate dle director,

Prin prezenta țin să vă comunic că am fost plăcut surprinsă de nivelul de profesionalism, dăruire de sine, responsabilitate și de multe alte calități bune ale colaboratorilor din secția Chirurgie Colorectală.

Recent am fost internată în secția dată pentru acordarea asistenței medicale chirurgicale.  Curatorul meu, domnul Valentin Bendelic, care din momentul internării a insuflat încredere, liniște și siguranță. Domnul Bendelic conduita intervenției prin telefon, posibilile complicații, însă a efectuat intervenția chirurgicală la cel mai înalt nivel, fără complicații, fapt pentru care îi mulțumesc din suflet și îi urez multă sănătate, bunăstare și tot binele din lume.

Totodată, aduc sincere mulțumiri doamnei doctor, anesteziolog Iana Cotorcea. Dumneaei a manifestat cel mai înalt nivel de profesionalism, încât inducția în anestezie și trezirea am suportat-o foarte ușor.

Mulțumesc dlui Timiș Toader, pentru organizarea activității secției și un management inpecabil, crearea unei ambianțe armonioase în secție.

Bineînțeles, fără munca silnică a ”albinuțelor”, asistentelor medicale care mereu sunt atente, amabile, grijulii, cu sufletul mare, nu s-ar fi reușit nimic. Sincer, le mulțumesc pentru toată atenția și grija acordată!

Mă bucur, că la noi în țară mai sunt astfel de specialiști cu sufletul mare și devotați profesiei.

Cu respect,

Natalia Lesnic