Mulțumiri secției de endocrinologie

19.03.20

Ministrului Sănătății

Și Protecției Muncii,

Doamnei Viorica Dumbrăveanu

 

Noi, un grup de pacienți de la SCR, secția endocrinologie, profitând de bunătatea sufletească a D-voastră, am hotărât prin intermediul D-voastră să transmitem o mulțumire. În primul rând vrem să-i mulțumim domnului Dr. Ciubotaru Anatol pentru regula și disciplina în spital, care dă dovadă de un gospodar bun. Aducem mulțumiri medicului endocrinolog doamnei Mardari Tatiana, o femeie cu un sufle mare și bun, care primește bolnavii cu o blândețe mare, cum ar întâmpina mama copiii săi. Mai aducem mulțumiri și asistentei medicale doamna Scutelnic Liudmila, care la fel este o femeie cu suflet mare.

Mai vrem să aducem mulțumiri secției ednocrinologie a SCR, în frunte cu doamna Alexa Zinaida Grigore, care are mare grijă de toți pacienții care sunt în secție. Vrem să-i mulțumim pentru selectarea și educației unui așa colectiv prietenos. Nu o putem trece cu vedere pe medicul Tofan Neonela Constantin, o fire de femeie mică de statură, dar cu o inimă bună, ca o pâine caldă și un suflet mare, ca un soare care încălzește inimile bolnavilor. O doamnă cu o vorbă blândă, numai de la vorba ei, ni se face mai ușor, un medicdat de la Dumnezeu. Pentru doamna Tofan toți bolnavii sunt la fel și timpul pentru pacienți nu este limitat. Este un medic cinstit. Vrem să-i mulțumim și surorii de procedură, doamna Larisa Reaboi, care aleargă de la bolnav la bolnav, mereu zâmbind, cum zboară albinuțele din floare în floare.

Le dorim multă sănătate, Dumnezeu să le aibă în pază și să fie apreciați la justa valoare. Doamnă ministră Viorica Dumbrăveanu, vă puteți mândri cu așa un colectiv și vă dorim multă sănătate și mulți ani înainte și succese mari în lucru. Vrem să mai aducem mulțumiri din adincul sufletului medicului oftalmolog, Cordoneanu Angela Vasuile, un medic profesionist, cu o inimă mare și un sufle bun, care cu mare blândețe se atârnă către bolnavi.

Dorim multă sănătate la toți medicii din secția de endocrinologie, succese în lucru și mari realizări.

Cu respect,

Banari Efrosinia

Casapu Evghenia

Mița Tatiana

Melnic Evghenia

Garstea Evghenia

Bezer Ecaterina

Șișcanu Nina

Sorochina V-na

Caraman Raisa