Profilaxia sindromului Burn-out în sistemul medical prin dezvoltarea rezilienței emoționale

03.04.18

În perioada 11-13 mai 2018, Centrul de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră și Catedra de management și psihologie ale Universității de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”, în parteneriat cu Asociația Balint din Moldova  organizează conferința națională cu participare internațională, ediția a III-a, comasată cu Weekendul Național de Vară a Asociației Balint din România. Tema conferinței este Profilaxia sindromului Burn-out în sistemul medical prin dezvoltarea rezilienței emoționale.

La eveniment vor participa specialiști din diverse instituții medicale, cadre științifico-didactice și alți invitați.

Pe lângă rapoartele științifice care vor fi prezentate, participanții vor avea posibilitatea să participe la diverse ateliere de lucru, desfăşurate la Catedra de management și psihologie.

Materialele pentru prezentări și publicare vor fi acceptate până la 15 aprilie 2018.

Deschiderea evenimentului va avea loc în Aula Petru Galețchi a USMF Nicolae Testemiţanu (Blocul didactic central, et. 3, bd. Ştefan cel Mare, 165), începând cu ora 17:00.

Taxe de participare: conferință - 20 de euro, prânz - 100 de lei, banchet - 20 de euro.

Pentru mai multe detalii, accesați http://balint.md

Persoane de contact:

- Veronica Calancea, președintele Asociației Balint din Moldova, nr. de tel.: 079 559 787, 068 744 096;

- Mariana Cernițanu, șefa Centrului de Consiliere Psihologică și Ghidare în Carieră a USMF Nicolae Testemițanu, nr. de tel.: 069 696 709.

sursa: http://usmf.md/events/event/id/746/