Un gând bun medicilor din secția Oftalmologie și Reanimare Septică

01.08.17

Domnilor doctori, vă mulțumesc pentru că ați știut să reacționați prompt și ați salvat viața tatălui meu, care aproape 2 saptămâni a fost internat și s-a aflat în stare gravă în SCR. În mod special, sunt recunoscătoare doamnei doctor Vera Lupașco, șef, Secție Oftalmologie, pentru profesionalismul și modestia evidentă. Doamna doctor, vă mulțumesc pentru că ați știut să puneți diagnoza corectă și ați indicat tratamentul corespunzător, care l-a scos din starea critică pe tatăl meu.

Totodată, mulțumesc întregii echipe medicale din secția Oftalmologie pentru îngrijirile de calitate, precum și doctorilor rezidenți. La fel de recunoscătoare sunt medicilor din secția Reanimare Septică. Acolo, timp de o săptămână, întreaga echipă condusă de către doamna doctor Olga Cușnir, l-au monitorizat și supravegheat non-stop pe tatăl meu. Doamna Cușnir, vă mulțumesc pentru deciziile profesioniste!

Vă mulțumesc, domnilor doctori, vă mulțumesc, oameni profesioniști! Acum, tatăl meu se simte mai bine datorită vouă! Mândriți-vă! Cu doctori ca dumneavoastră medicina din Republica Moldova poate fi de calitate și se poate ține pe poziții!

Țineți-o tot așa!

Cu respect,

familia Cotovițchi, Țareuca, Rezina!