Bravo, asistenților medicali!

16.05.22

Asistenta medicală superioară din secția Consultativă a IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”, Ludmila Tarța a fost distinsă cu premiu din partea Asociației de Nursing din Republica Moldova ”Pentru dăruire în profesie” și în același timp s-a ales cu o diplomă din partea Spitale.md, în cadrul concursului ”Cel mai apreciat asistent medical” fiind caracterizată de către pacienți ca: ”om cu suflet bun si maini de aur”. 

În același timp, pe parcursul unei luni, de către Asociația de Nursing din Republica Moldova au fost organizate mai multe concursuri, în cadrul cărora asistenții medicali din întreaga țară au prezentat poezii, esee, rapoarte, video-uri despre activitatea lor profesională. Astfel, asistenții medicali din IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” au ocupat locul I la concursul ”Practici de Succes”.

În această ordine de idei, felicităm colegele noastre și le dorim în continuare doar victorii și succese remarcabile! Iar noi, vom continua să vă prezentăm lucrări realizate de ele, în contextul Zilei Internaționale a Asistentului medical, marcată anual în data de 12 mai.