Bravo Secției Endocrinologie!

25.05.18

Ministrului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale,

D-nei Svetlana Cebotari

Multstimată D-nă Ministru,

un grup de pacienți din secția de endocrinologie a Spitalului Clinic Republican exprimăm mari mulțumiri directorului spitalului D-lui Anatol Ciubotaru pentru condițiile create pentru tratament – reparație, mobilier nou, inventar moale, o curățenie exemplară care până acum nu a fost niciodată, vrem să spunem că este un gospodar foarte bun, Dumnezeu să-i de-a sănătate să facă și mai mult pentru oameni. Venim cu un mesaj de felicitare și mulțumire pentru secția endocrinologie, șefa secției D-na Zinaida Alexa care este în fruntea unui colectiv bun, prietenos, binevoitor către pacienți, sora medicală superioară Valentica Sorici, care-i mereu binevoitoare cu bolnavii, ține-n oridine secția.

Îndeosebi prin intermediul dvs vrem să mulțumim medicului curant Tofan Nionela, micuță de statură, dare cu un suflet mare, cu o inimă bună ca pâinea caldă care niciodată nu-și limitează timpul pentru pacienți, un medic adevărat. Când intră în salon-răsare soarele, pentru fiecare găsește un cuvânt bun de mângiere, de compătimire. Îi mulțumim foarte mult dorindu-i sănătate, ani mulți alături de cei dragi.

Rugăm Ministerul Sănătății să fie remarcată, remunerată cu ocazia zilei profesionale a lucrătorului medical, căci așa medici sunt foarte puțini.

La fel mulțumim asistentelor medicale care ca albinuțele aleargă de la bolnav la bolnav, făcând la timp și calitativ toate prescripțiile medicului –Reaboi Larisa, medicului Galina Oprea, care încearcă să absoarbă din experiență și să calce pe urmele doamnei Tofan.

Totodată mulțumim personalului medical inferior, care păstrează o curățenie ideală în secție.

Domnul Director să fie mândru că stă în fruntea unui așa colectiv, care în zilele noastre rar se întâlnește.

Cu deosebit respect,

pacienții salonului 1 secția endocrinologie.