Medicii SCR la Campionatul Business League, Liga 2

13.04.22

Pe lângă faptul că zilnic salvează vieți, medicii și medicii rezidenți ai IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” continuă să aibă succese și în alte domenii. Aceștia continuă să joace fotbal. De această dată, colegii noștri participă la Campionatul Business League, Liga 2. În noul sezon vor evolua 13 echipe, formate din jucători ai diferitor companii, instituții publice etc. Astfel, în data de 12 aprilie a avut loc primul meci, în care au participat medicii din spitalul nostru. Echipa adversară a fost Racing Team Moldova. Scorul final a fost 6-3, în favoarea Racing Team.

Următorul meci, în care va evolua echipa IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” va avea loc în data de 18 aprilie 2022, ora 19.00, locația: ARENA CIORESCU. Sunt invitați toți doritorii pentru a-și susține favoriții.

În această ordine de idei, adresăm mulțumiri sponsorilor noștri, AO Clubul Sportiv FARMAPRIM. Totodată mulțumim Federația Moldovenească de Fotbal, care ne-au donat echipament sportiv și mingi și Jako Moldova. În același timp, jucătorii aduc recunoștință administrației IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” pentru implicare și susținere.

Vă mulțumim tuturor pentru încurajare și suport, iar medicilor, le dorim noi performanțe și doar victorii!