Medicii SCR - locul II la competiția de fotbal

16.11.21

Medicii și rezidenții IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” au ocupat locul doi la prima competiție caritabilă de fotbal, organizată în susținerea dezvoltării serviciilor de îngrijiri paliative în Republica Moldova. Evenimentul a avut loc dumincă, 14 noiembrie și a fost organizat de Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu" în parteneriat cu ASRM - Asociaţia Studenţilor şi Rezidenţilor în Medicină din Moldova.

Astfel, la competiție au participat șapte echipe, dintre care două formate din medicii și rezidenții ce activează în spital și cinci echipe ale USMF ”Nicolae Testemițanu”. SCR a ieșit în semifinală cu selecționata căminelor studențești, unde a învins cu scorul de 3-1. În finală, echipa IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” a jucat cu selecționata studenților internaționali. În urma scorului 2-2, studenții au învins la loviturile de departajare cu 2-1.

Doctorii au menționat că sportul este o soluție eficientă de a uni colectivul și a dezvolta spiritul de echipă. În această ordine de idei, echipa aduce mulțumiri tuturor organziatorilor, în special administrației IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” și Comitetului Sindical al insituției.