Mesaj de mulțumire

31.05.23

”Continuăm să auzim și să citim cuvinte frumoase care ne fac fiecare zi deosebită! În acest an ziua asistentului medical a reușit să lase un puternic impact emoțional asupra noastră și un siguranță asupra întregii societăți medicale. Cu profund respect aducem mulțumiri celor care s-au implicat cu suflet pentru a ne face o sărbătoare pe deplin simțită. IMSP SCR - casa noastră! Spitalul care ne oferă zilnic toate condițiile necesare pentru ca munca noastră să devină cu adevărat productivă. Adresăm mulțumiri directorului instituției, d-nului Uncuța Andrei, în fruntea echipei manageriale, vicedirectorului Ferdohleb Alexandru,  vicedirectoarei Alexa Zinaida,  întregului Departament ATI, profesorilor, șefilor de secții care cu brio au reușit să organizeze departamente, recunoscători suntem pentru deosebita implicare!

Congresul al IV al Asociației de Nursing din Republica Moldova cu o desfășurare pe deplin memorabilă în incinta IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”, a adunat asistenți medicali din întreaga țară cu oaspeți români de valoare. Pe deplin asumăm aceste merite de organizare d-nei Saghin Valentina, asistenta șefă a spitalului și d-nei Vera Sali, președinta Comitetului Sindical.

Rezonanța acestui eveniment se datorează nu în ultimul rând echipei noastre mass media, responsabili de video, foto, și publicare – Marina Zibliuc și Andrei Colța.

Respectul și sincerele mulțumiri o să se facă auzite zilnic. Bumerang, va fi efortul muncii noastre prin multumiții pacienți care reușesc să ajungă fericiți alături de familie”.

Cu respect,

Colectivul asistentelor medicale

IMSP SCR ”Timofei Moșneaga”