Mesaj de mulțumire și recunoștință infinită!

15.01.21

”Mesaj de mulțumire și recunoștință infinită! Ne-am externat si suntem bine, mama si eu. Dorim sa ne exprimăm gratitudinea și public, față de întreg personalul  secțiilor care ne-au salvat viețile, pentru că MERITĂ și pentru a încuraja și alți pacienți. MULȚUMIM mult Doctorilor, tămăduitori de trup și suflet:

Dlui dr.UNCUŢĂ Andrei, director IMSP SCR ,, Timofei Moșneaga", Dnei dr. ALEXA Zinaida, șef Departament Covid, dlui dr.hab.prof.univ.COJOCARU Victor, dlui dr.MÎNDRILĂ Dan, șef Terapie Intensivă 3, dnei dr.TARAN Lilia, șef Secție Covid -3, dlui dr. GROAPĂ Daniel, dnei dr. DUMITRAȘ Ana-Maria, dnei dr. BUJOR Oxana, șef Secție Covid-2 și tuturor doctorilor, de gardă, de la radiografie, tomografie, etc. care ne-au asistat.

Din ce am înteles eu, tratamentul este atât de individual pentru fiecare pacient, deși parcă e și firesc, dar în cazul covidului ăsta imprevizibil, cred că este o adevarată artă...Abordare cu un înalt nivel de profesionalism, cu certitudine!

Dar, ceea ce de-a dreptul ne-a copleșit, a fost atitudinea Doctorilor față de toți pacienții cu multă răbdare, empatie, carismă, care iți dau un curaj enorm și la fel te tratează! Zi și noapte ne-am simțit în siguranță lânga Asistentele medicale, foarte atente și cu maximă responsabilitate. Aprecieri merită și infermierele, bucătăresele și alt personal care se expune zilnic pericolului. V-ați mobilizat, nu ați cedat, riscați pentru noi toți, pentru că sunteți OAMENI deosebiți! Dumnezeu să Vă binecuvânteze”!

Cu respect și recunoștință,

Elena Munteanu, Elena Sîrbu

și în mod special din partea familiei noastre mari lângă care suntem deja acasa.