Mesaj de mulțumire secției Hepatologie

26.04.24

”În legătură cu înrăutățirea stării de sănătate din cauza diagnozei severe, eu, Igor Gaibu, în perioada 10.04.2024-19.04.2024 am beneficiat de cursul necesar de tratament și foarte benefic mie. Aflându-mă la tratament în secția Hepatologie am rămas surprins plăcut de atmosfera creată, buna dispoziție, ordinea interioară, buna atitudine față de pacienți a întregului personal medical și desigur de tratamentul și investigațiile oferite.

Adresez sincere mulțumiri administrației SCR ”Timofei Moșneaga”, Departamentului Terapie, secției Hepatologie în persoana doamnei Kalina Bugor, șefa secției, care este un doctor specialist, un foarte bun profesionist și un conducător de excepție.

Mulțumesc întregii echipe de medici și asistentelor medicale pentru munca lor zilnică deloc ușoară, răbdarea care o au cu fiecare pacient și pentru profesionalism. Spun un mare mulțumesc medicului curant, doamnei Mariana Podurean, care mi-a  venit în ajutor în momentele grele, m-a tratat și m-a ghidat pe tot parcursul tratamentului. Este un medic specialist în domeniu, un bun profesionist și un foarte bun psiholog, care știe cum să te îndrepte pe calea cea bună. Spun cu toată responsabilitatea că este o doamnă cu suflet mare și cu multă răbdare de a te asculta, consulta, îndruma și desigur, de a te trata corect.

Mulțumesc pentru ceea, ce faceți pentru ceea că mereu sunteți la straja sănătății, pentru munca și efortul imens zilnic depus și desigur, pentru cunoștințele și experiența acumulată de-a lungul anilor întru tratarea pacienților. Vă doresc multă sănătate, prosperitate, înțelegere, susținere de la coelgi, realizări noi și mult, mult success în viața cotidiană și în activitatea zi de zi deloc ușoară. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Să trăiți, am onoarea.”

Cu stimă, Igor Gaibu.