Mulţumesc pentru căldură şi omenie!

05.07.16

Directorului IMSP SCR,

Profesorului Anatol Ciubotaru

 

Prin această scrisoare, doresc să aduc sincere mulţumiri doamnei Tofan Neonela, medic endocrinolog la Spitalul Clinic Republican. Este un medic competent în domeniul său de activitate. Îmi exprim recunoştinţa faţă de măiestria, cumpătarea, generozitatea şi buna atitudine faţă de mine şi de ceilalţi pacienţi, pe care îi ajută să depăşească problemele de sănătate.

Doamna Tofan Neonela este un medic de înaltă calificare, iar profesionalsimul cu care se dedică în activitatea de zi cu zi demonstrează o experienţă avansată, un sacrificiu în beneficiul tuturor oamenilor care au nevoie de serviciile Dumneaei. Este o fire plăcută la vorbă, iar metodele de tratament pe care le pune în practică sunt adevărate mărturisiri că dumneaei este un specialist adevărat.

Efectuând cursuri de tratament, de fiecare dată nu refuză să mă ajute, să găsească cele mai relevante şi eficiente căi de tratament şi de ameliorare a problemelor mele de sănătate. Mă bucur că există astfel de specialişti cărora le pasă de ceea ce fac şi pentru cine se dedică! Mă bucur că am reuşit să o cunosc pe Doamna Neonela ca om şi ca medic, pentru că m-a ajutat de fiecare dată atunci când aveam nevoie şi niciodată nu m-a refuzat, chiar dacă regimul de lucru este prea încărcat.

Despre Doamna Tofan Neonela poţi auzi numai cuvinte de laudă şi asta pentru că a ajutat foarte mulţi oameni să prevină anumite maladii serioase, să le trateze la timp, să facă un curs de reabilitare, să se întoarcă în familiile care îi aşteaptă. Toate acestea demonstrează că dumneaei este un medic de la Dumnezeu.

Pentru bunătatea şi dragostea cu care se dedică în munca sa complicată şi responsabilă, pentru grija faţă de mine, pentru toleranţa şi neindiferenţa, doresc să îi mulţumesc din tot sufletul şi să îi doresc mulţi ani de activitate înainte.

 

Cu profund respect şi recunoştinţă

Pacienta Sochirca Elina

satul Briceni, raionul Donduşeni