Mulţumim dnei Ruxanda Glavan, dnlui director SCR - Anatol Ciubotaru şi medicilor din secţia Endocrinologie!

06.07.17

Ministrului Sănătăţii,

Dnei Ruxanda Glavan

 

Noi, bolnavii secţiei Endocrinologie a IMSP SCR, profitând de bunătatea sufletului dvstră şi buna atitudine către oamenii de rând, vrem prin intermediul dvstră să mulţumim dina dâncul sufletului în primul rând directorului spitalului, dnlui Anatol Ciubotaru, care este un gospodar. El a făcut ordine în spital, a creat linişte şi condiţii pentru bolnavi. Îi dorim multă sănătate şi succese în lucru.

Nu în ultimul rând vrem să îi aducem mulţumiri secţiei Endocrinologie în frunte cu şefa secţiei Alexa Zinaida. Să fie mândră că a selectat aşa un colectiv unit. Mai aducem mulţumiri, în special medicului Tofan Neonela Constantin, care este de statură micuţă, dar cu un suflet atât de mare şi bun, unde încap toate durerile bolnavilor. Noi, pacienţii o aşteptăm în saloane aşa cum ar aştepta mama copiii săi. CÂnd ea intră în salon, parcă un soare puternic luminează. Numai de la vorbele ei dulci şi blânde ni se face mai uşor. E un medic puternic în lucru şi cinstit. N-o putem trece cu vederea şi pe sora superioară, o femeie cu o voce blândă şi mereu zâmbitoare, dna Sorici Valentina Gheorghe.

Îi aducem mulţumiri dneai Reaboi Larisa Nicolae, asistenta medicală de proceduri, care are un suflet bun şi aleargă de l abolnav la bolnav ca o albinuţă care zboară din floare în floare.

Le dorim multă, multă sănătate, o mare răbdare pe care d-lor le au.

Iar dvstră, dna Ruxanda, vă dorim multă sănătate şi să lucraţi mulţi ani înainte, pentru că meritaţi. Să fiţi mândră că aveţi un aşa colectiv, care mai rar se întâlneşte. Deasemeena îi mulţumim din suflet medicului oftalmolog Cordoneanu Angela vasile. Un om cinstit, cu suflet mare. Cu vocea ei de privighetoare, când apare însecţie, noi, bolnavii, ne adunăm cu mare bucurie. Hărnicuţă şi blândă, care ne ocroteşte vederea.

 

Cu respect,

pacienţii secţiei endocrinologie.