Mulțumire Secției COVID - 3

20.10.20

       Prin prezenta, Obligația morală de recunoștință care ne dorim să o exprimăm Conducerii Instituției, Personalului medical, în deosebi șefului secției, medicilor, medicilor rezidenți, asistentelor medicale și infirmierelor din cadrul secției Covid-3, care sunt supuși mereu riscului unei eventuale primejdii sau întâmplări neplăcute pe care le-ar putea îndura urmare a acestei pandemii, consecințelor aportului și prudenței care sunt aduse pacienților inclusiv simțite personal.

       Totodată, ne exprimăm regretul neglijenței pacienților, cetățenilor iresponsabili care nu cunosc spiritul de etică a acest sistem medicală care la moment este unica speranță de viață a populației.

       Ne închinăm cu manifest și evlavie către personalul angajat, conducerii instituției pentru buna organizare, managementului profesionalist, constructiv și operativ. Nu în ultimul rînd mulțumiri personalului blocului alimentar (bucătari, ajutor bucătari) care ne-a onorat și a dat dovadă de calitate specifică de pregătire a bucatelor, în care ne-a oferit un climat familiar. 

       În acest context, grija sporită de care am beneficiat în cadrul instituției timp de 3 săptămîni au depășit toate asteptările în sensul cel mai înalt al acordării asistenței medicale în acestă secție.

          Cu deosebit respect, foștii pacienți,              Tudor CRIGAN

                                                                                      Valeriu BÎLBA