Mulțumire Secției Urologie

12.07.23

Împreună cu soțul meu Victor Pocitari dorim să exprimăm cuvinte de recunoștință minunatului colectiv al Spitalului Clinic Republican ,,T.Moșneaga,, și anume secției Urologie în frunte cu D-ul Andrei Galescu, pentru devotamentul, atitudinea sufletească  și comportamentul  binevoitor față de pacienți. Chiar din primele clipe, pășind pragul spitalului am simțit o atmosferă călduroasă și o susținere permanentă din partea îngerilor păzitori în halatele albe.

Șeful secției, D-ul Andrei Galescu a reușit să unească în jurul său un colectiv de profesioniști cu suflet mare, care salvează cu dăruire de sine viețele omenești. Fiind un om responsabil și cu o modestie rară, D-ul Galescu insuflă pacienților încredere în ziua de mâine și îi încarcă cu emoții pozitive. Este un om cu inimă mare, cu un dar dumnezeiesc și mâini de aur.
Aducem calde mulțumiri  D-lui medic – rezident Mihai Șadurov, un specialist minunat, care a fost permanent alături și ne-a insuflat speranța spre însănătoșire. La fel le mulțumim întregii brigăzi, care au făcut operația cu mare măiestrie și în special subliniez atitudinea grijulie și profesionalismul  D-nei anestezeolog Vulpe Eugenia. Ar fi incorect să nu evidențiez amabilitatea și atitudinea sufletească a secției de Terapie Intensivă.

Am plecat din spital cu emoții pozitive, plini de putere  morală și cu dorință de viață. Noi moldovenii (rămași aici pe pământul natal) ne bucurăm de faptul că au mai rămas aici așa specialiști minunați, care ne prelungesc viața, dîndu-ne o speranță pentru viitor. Noi suntem mândri de voi. Întregului colectiv îi dorim multă sănătate, realizări frumoase, răbdare și putere fizică și morală, iar Bunul Dumnezeu  să vă binecuvânteze și să vă aibă în pază.