Mulțumiri s. COVID - 4

03.11.20

A trecut mai mult de o lună de când am fost diagnosticată cu COVID – 19. Mulți nu cred că există acest virus, dar acest virus mi-a luat persoana dragă și scumpă – soțul. În ziua când am aflat că sunt testată pozitiv nu îmi venea să cred. Deoarece erau deja efectuate, în timp de o săptămână încă 2 teste, la care rezultatele erau negative. Acest virus îți schimbă viața și soarta. Dar eu am avut noroc de medicul de familie și îngerul păzitor al familiei noastre Ala Bocancea, iar mai apoi ajungând la Chișinău la Spitalul Clinic Republican, secția 4 Covid -19, să întâlnesc un  medic deosebit pe Șefa secției Doamna Tatiana Burda. 

Această doamnă medic cu suflet mare și de un înalt profesionalism face minuni cu bolnavii din secția dumneaei. Dis de dimineață dumneaei era așteptată de fiecare pacient, fiindcă zâmbetul și blândețea îl puteam vedea numai prin privirea ochilor de după ochelarii de protecție, dar care ne dădeau puteri să învingem acest virus nemilos.

Mă închin în fața doamnei Tatiana Burda și îi mulțumesc pentru munca ei nobilă, căreia se dedică zi de zi la cel mai înalt nivel!

Aduc mulțumiri și asistentelor medicale dina ceastă secție care își fac datoria cu deosebită stăruință și suflet: Mihaci Mihaela și Ion, Fionat Carolina și Popovici Ana. Vă mulțumesc din suflet!

Foto - Tatiana Burda