Mulțumiri Secției 2 COVID-19

17.02.22

”Aduc sincere mulțumiri doamnei Victoria Știrbu (medicul meu curant), doamnei Inga Cebotari, șefei Secției COVID 2, pentru grija pe care mi-au acordat-o, întorcându-mi sănătatea. La fel, aduc mulțumiri și personalului medical mediu și inferior și le doresc sănătate, succese pe plan profesional și personal”.

Cu mult drag,

 pacientul Nicolae Vdovicenco.


”Mulțumim colectivului secției COVID 2. Este un colectiv bun și energic. Toți se implică în tratamentul pacienților, explică pe înțeles și cu grijă cum să administrăm medicamentele, cum decurge tratamentul nostru. Personalul medical întotdeauna oferă primul ajutor medical prompt, deși sunt foarte mulți pacienți în secție. Pacienții pleacă acasă mulțumiți și cu bucurie, cu zâmbet, întrucât s-au vindecat și pot să revină la viața obișnuită. Vă mulțumesc pentru faptul, că vă puneți viața voastră în pericol, pentru a ne salva pe noi”.

Cu respect,

Angela Cîrlan.


Vă mulțumesc din suflet pentru toate străduințele, expunerile și riscurile Dvs pe care le suportați pentru noi, pacienții. Aveți un suflet mare, aveți atâta răbdare, tact și emanați multă bunătate, care ne ajută să recăpătăm încrederea  în ziua de mâine. BRAVO! Sunteți niște specialiști universali: psihologi, terapeuți, endocrinologi, hepatologi, dar cel mai important: Oameni cu literă mare! Dumnezeu să vă dea multă, multă sănătate, puteri și răbdare.

Cu stimă,

Maria Bîzgan.