„O primăvară de vis, plină de dăruire de viaţă”

01.03.17

Centrul Naţional de Transfuzie a Sângelui de comun cu Ministerul Sănătăţii organizează miercuri, 1 martie curent un eveniment de donare voluntară de sânge la nivel naţional.

Mesajul evenimentului este de a îndemna populaţia să doneze sânge voluntar, contribuind astfel la dăruire de viaţă printr-un act de înalt spirit civic cu genericul „O primăvară de vis, plină de dăruire de viaţă” .

Toţi doritorii de a dona sânge, inclusiv personalul medical din instituţiile medico- sanitare de asistenţă medicală primară şi spitaliceşti sunt aşteptaţi în mun. Chişinău la Centrul Naţional de Transfuzie a Sângelui, str. Academiei 11 şi Complexul Comercial Jumbo, bd decebal 23/1, în mun. Bălţi la Centrul Naţional de Transfuzie a Sângelui, str. Decebal 113 şi Universitatea Pedagogică „Aleco Ruso”, str. Puşchin 38 şi în oraşul Cahul, Centrul Naţional de Transfuzie a Sângelui str. Alexei Mateevici 103/2 şi Centrul Comercial „Europa Plus”, str. F. Selivestrov 18, unde vor fi dislocate puncte de recoltare a sângelui.