Programul de vizită a pacienților din cadrul IMSP SCR

29.11.16
  • Acces I – pacienţii în stare extrem de gravă, terminali, vor putea fi vizitaţi nelimitat, 24 din 24, conform listelor prezentate zilnic de către şefii secţiilor în Biroul operativ.
  • Acces II – pacienţii în stare gravă, imobilizaţi la pat vor putea fi vizitaţi între orele 14.00-20.00, conform listelor prezentate zilnic de către şefii secţiilor în Biroul operativ.
  • Acces III – bolnavii, care se pot deplasa, se vor întâlni cu vizitatorii în holul central al spitalului între oerele 10.00-20.00, cu permisiunea medicului sau a asistentei de post.

NOTĂ:

Pentru pacienţii care nu acceptă consultaţia specialistului din policlinica consultativă a IMSP SCR în baza poliţei de asigurare medicală şi doresc consultaţii private la alt medic din blocul de staţionar, vor avea acces doar în birouri special amenajate pentru aceste consultaţii la etajul 2.

Permis de acces va servi bonul de plată achitat conform Hotărârii de Guvern nr.1020 din 29 decembrie 2011 „Cu privire la tarifele pentru serviciile medico-sanitare” şi publicată în Monitorul Oficial nr. 7-12 din 13 ianuarie 2012. Consultaţiile se vor desfăşura conform orelor de lucru al acestor cabinete.