SIMPOZIONUL INTERNAŢIONAL

31.05.13

La 31 mai 2013, a avut loc deschiderea oficială a Simpozionului Internaţional de Medicină Cardiovasculară, care s-a desfăşurat la Chişinău în perioada 31 mai – 2 iunie 2013. Participanţii la simpozion, în număr de circa 200, au fost medici cardiochirurgi cu renume, anesteziologi, specializaţi în chirurgia cardiovasculară din ţară, precum şi din străinătate -  România, Ucraina, Italia, Turcia, Bulgaria, Marea Britanie, Ungaria. Scopul întrunirii a fost de a prezenta noi practici în tratamentul patologiilor cardiovasculare, dar şi de a face schimb de experienţă privind tratamentul eficient al persoanelor care suferă de maladii cardiace. 

La Chişinău, Simpozionul Internaţional de Medicină Cardiovasculară, aflat la a doua ediţie, a fost organizat de Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară, Fundaţia de Cercetare Clinică şi Experimentală Cardiovasculară Iaşi în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii.

Pentru vizualizarea desfăşurării evenimentului, accesaţi http://www.facebook.com/fucec?hc_location=timeline şi selectaţi compartimentul Youtube (contul de facebook al Fundaţiei de Cercetare Clinică şi Experimentală Cardiovasculară din Iaşi).