Societatea ”Crucea Roșie din Moldova” apelează după ajutor

20.03.23

Societatea ”Crucea Roșie din Moldova” apelează după ajutor pentru a putea continua activitatea de susținere a persoanelor vulnerabile și a salva vieți. 

Anul 2022 a adus multă durere şi sărăcie, noi am fost alături de fiecare susţinând persoanele prin ajutor psihosocial, primul ajutor, dar şi ajutor umanitar. Filiala Chişinău a distribuit ajutor umanitar din donaţiile primite pentru locuitorii capitalei în sumă de 339951 euro pentru anul 2022, iar de la începutul anului 2023 am donat 1155848 lei”, a declarat Gamureac Daniela, coordonatoarea filialei Chişinău ”Societatea de Cruce Roşie din Moldova”. 

În acest context, IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” anunță că va susține societatea, întrucât salvarea vieților este prioritară pentru colectivul nostru. Astfel, fiecare poate veni cu un ajutor prin următoarele metode:

  • Puteţi dona o anumită sumă direct. În acest sens în holul instituției a fost plasată o boxă specială, unde fiecare doritor, voluntar poate dona o sumă.
  • Puteţi  dona 2% din impozitul pe venit.
  • Puteţi deveni voluntar la Crucea Roşie (colegii noștri Daniela Gamureac - medic epidemiolog, Daniela Donea - medic epidemiolog, Sergiu Petroșișin medic reabilitolog deja sunt voluntari în cadrul Societății).

Activitatea societății ”Crucea Roșie din Moldova” pentru anul 2022 o puteți găsi AICI.