"Strop de Speranță. Împreună pentru Viață"

11.03.24

IMSP SCR ”Timofei Moșneaga” lansează campania "Strop de Speranță. Împreună pentru Viață". Împreună, putem face o schimbare semnificativă și să aducem lumină în viețile celor aflați în nevoie.

Aceasta este o inițiativă dedicată promovării donării voluntare de sânge. Ne propunem să construim o comunitate unită în sprijinul celor care au nevoie de sânge pentru a supraviețui. În colaborare cu Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, organizăm tradiționalul eveniment de donare de sânge, unde lucrătorii medicali și non-medicali ai spitalului, dar și alte persoane din afara instituției  vor putea să contribuie la salvarea vieților omenești.

Până la încheierea campaniei, vom posta fotografii și povești ale donatorilor fideli, dezvăluind istoriile lor emoționante. Prin aceasta, vrem să inspirăm și alții să se implice și să devină parte din acest lanț de solidaritate.

Împreună putem face o diferență semnificativă și să aducem speranță în viețile celor care au nevoie. Dăruiește viață prin donarea voluntară de sânge și fii parte din mișcarea "Strop de Speranță. Împreună pentru Viață".

Vă așteptăm în data de 21 martie 2024, la IMPS Spitalul Clinic Republican ”Timofei Moșneaga”.