Vă mulțumesc, Dna Nadejda Ganea!

07.03.18

Stimată Doamna Doctor, Nadejda Ganea,

         Am deosebita plăcere de a va adresa sincerele mele mulțumiri pentru munca dumneavoastră plină de dăruire de sine și sacrificiu penru toți pacienții din secția de reumatologie, a Spitalului Clinic Republican "Timofei Moșneaga".

        V-am cunoscut acum zece ani, venind timid și disperată, cu durerea și necazul meu. M-ați primit, cum o faceți pentru fiecare pacient, mi-ați răspuns la toate intrebările, mi-ați dat curaj și speranță.

        De cum v-am văzut, m-au fascinat profesionalismul și inteligența Dumneavoastră, bunăvoința și responsabilitatea cu care m-ați tratat. M-am încredințat pe deplin Doamnei Doctor Nadejda Ganea și orice întrebare, referitor la sănătatea mea o soluționez numai cu sfatul Dumneaei.

        De mai multe ori am fost spitalizată în secția de reumatologie a Spitalului Clinic Republican, unde am descoperit și am apreciat munca întregului personal medical, fiind o echipă bine organizată ce iși face datoria cu mare răspundere grație competentelor organizatorice a d-nei Ganea Nadejda, șefa secției.

        Vă mulțumesc din suflet pentru devotament, abilitate, abnegație și sacrificiu pe care le manifestati față de pacienti, vă mulțumesc pentru corectitudinea și măestria cu care munciți zi de zi, Doamna Doctor, Ndejda Ganea, vă doresc multă sănătate și un viitor cât mai prosper și luminos.

 Cu profund respect

pacienta D-ra Dalta Viorica.